Aanmelden 

  
Volwassen
Laatst gewijzigd op Vrijdag 31 Aug 2018

Muziekatelier voor volwassenen

Ben je een volwassene en geïnteresseerd in het spelen van een instrument. Of speel je al een instrument en heb je nood aan begeleiding of verdieping. Op basis van je competenties kan je instromen op jouw niveau.

Begin je van nul, dan volg je 2 uur muziekatelier en 1 uur instrument. In muziekatelier zijn noten lezen en ritmiek belangrijke pijlers die je verwerft en onmiddellijk toetst op je instrument. Ook samenspelen met je medeleerlingen hoort in dit muziekatelier thuis. Daarnaast leer je in de instrumentles de technische en muzikale aspecten om je uit te drukken op je instrument. Het traject voor volwassenen in de 2 de graad is een verkort traject van 3 jaar.

Waar ? Wanneer ? Muziekatelier volwassenen

Diest: maandag 20.15-22.15 (1e jaar)
  woensdag 19.30-21.30 (2e jaar)
Aarschot: dinsdag 19.45-21.45 (3e jaar)
  woensdag 19.30-21.30 (1e jaar)
  donderdag 19.30-21.30 (2e jaar)

Een klas muziekatelier wordt ingericht van zodra er 3 leerlingen ingeschreven zijn voor die klas. Het maximum aantal leerlingen in een klas bedraagt 18. Leerlingen die nog inschrijven nadat dit aantal bereikt werd, worden op een wachtlijst geplaatst. Zij kunnen aansluiten bij een andere klas, of afwachten of er nog voldoende extra leerlingen inschrijven voor diezelfde klas. Als de beschikbare uren van de academie het toelaten, kan de klas gesplitst worden.