Aanmelden 

  
Initatie (6-en 7-jarigen)
Laatst gewijzigd op Zaterdag 01 Sep 2018

Wil je nu al muziek maken, zingen en toneel spelen? Dan kan jij starten met Initiatie. In dit uurtje gaan we op ontdekkingstocht in de wondere wereld van klank, spel, expressie en ritme. Met liedjes, gedichtjes, muzikale en verbale spelletjes, beweging en allerlei leuke instrumentjes, laten we onze fantasie de vrije loop en ontdekken we onze eigen mogelijkheden. Doorheen het jaar maak je ook kennis met de verschillende instrumenten van de academie.

Muziekinitiatie wordt gegeven door een leerkracht muziek in Rotselaar (di/za) Werchter en Langdorp (ma), Schaffen en Molenstede (wo) mits het minimum aantal inschrijvingen gehaald wordt.

Domeinoverschrijdende initiatie wordt afwisselend gegeven door een leerkracht woord en muziek. Dit wordt aangeboden in Diest (za), Aarschot (ma) en Scherpenheuvel (di).

Waar ? Wanneer ? (uren onder voorbehoud)

Domeinoverschrijdende initiatie

Diest : zaterdag 10u (6- jarigen) en 11u (7-jarigen)
Aarschot : maandag 16u (6- en 7-jarigen)
Scherpenheuvel-Zichem : dinsdag 16u15 (6- en 7-jarigen)

Muziekinitiatie (6- en 7-jarigen)

Rotselaar : dinsdag 16u15 - zaterdag 9u 
Werchter : maandag 15u30 
Langdorp : maandag 17u30 
Schaffen : woensdag 13u 
Molenstede: woensdag 14u30

Een klas initiatie wordt ingericht van zodra 10 leerlingen ingeschreven zijn voor die klas. Het maximum aantal leerlingen in een klas bedraagt 20. Leerlingen die nog inschrijven nadat dit aantal bereikt werd, worden op een wachtlijst geplaatst. Zij kunnen aansluiten bij een andere klas, of afwachten of er nog 10 extra leerlingen inschrijven voor diezelfde klas. Als de beschikbare uren van de academie het toelaten, kan de klas gesplitst worden.