Aanmelden 

  
Solliciteren in de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord
Laatst gewijzigd op Maandag 05 Nov 2018

Gericht solliciteren :

Het aanwerven van leerkrachten in de Hagelandse Academie gebeurt door een sollicitatiebrief en een uitgebreide CV rechtstreeks te sturen naar de hoofdschool. Dit kan ook via mail (secretariaat.hamw@diest.be).
Het is niet nodig om nog eens een sollicitatiebrief of mail te versturen naar de andere vestigingsplaatsen van de academie in Aarschot, Rotselaar of Scherpenheuvel-Zichem.
Op deze manier sparen we kosten en energie uit, zowel voor de sollicitanten als voor onze diensten.

 

Onze selectieprocedure :

Indien je CV en motivatie aan onze verwachtingen voldoet, zal je gecontacteerd worden.  Vaak zijn er meerdere kandidaten en zal de opdracht slechts aan één persoon kunnen worden toegewezen. De keuze kan bepaald worden door je CV, het verkennend gesprek, praktische factoren, perspectieven, het profiel van de titularis en vervanger, de leerlingen in de betrokken klassen, ... .

 

Enkele waardevolle tips :

Lees aandachtig de vacature zodat je tenminste weet waarvoor je solliciteert.
Wees tijdig op de afspraak voor het verkennend gesprek.
Beantwoord rustig de vragen to the point. Blijf jezelf tijdens het gesprek.  Beloof niet wat je niet zal/wil waarmaken.
Wees openhartig over je twijfels en onzekerheden, zodat je waar nodig kan ondersteund worden.

 

Respect en begrip :

Het kan zijn dat je een opdracht met een beter/langer perspectief aangeboden krijgt nog voor de eigenlijke start of tijdens je opdracht bij ons.
We durven echter respect vragen voor onze leerlingen. Een opdracht wordt niet zomaar stopgezet.  Als deze opdracht aan jou wordt gegund, verwachten wij dat je deze ook uitvoert, indien nodig zelfs verlengt.
Indien je ons tijdig op de hoogte stelt en we zelf de kans zien om een andere kandidaat te vinden, kan je op ons rekenen door samen naar een vlotte overgang te zoeken.

 

Contactgegevens van de academie :

Hagelandse Academie voor Muziek en Woord
Grauwzustersstraat 10
3290 Diest
013 326929
www.hamw.be